Presentation av hudkompetenstemat

Kneipps ”Mission Statement” visar tydligt: ”Kneipp är marknadsledande inom badtillsatser. En utökning av den här marknadspositionen samt en stark tillväxt inom effektiv kroppsvård, dusch- och naturkosmetik har högsta prioritet.”

Härifrån hämtas konkreta strategiska utmaningar och fokusaktiviteter: Den unika positionen ”Verksamhet och natur” fastställs med vetenskapliga studier och alla produkter testas dermatologiskt i avseende för optimal hudtolerans. Enligt vårt Mission Statement är det vårt mål att utveckla kroppsvårdsprodukter med optimal tolerans. Vi värdesätter att våra produkter är speciellt anpassade till användarnas behov.

Meeting des Hautkompetenzteams

Av detta skäl bildades ”Kneipp® hudkompetensteam” 2010. Här har våra forskare ett nära interdisciplinärt samarbete med världskända opinionsledare. I Kneipp® hudkompetensteam arbetar ledande experter inom olika forskningsområden. Detta ger oss unika möjligheter att omsätta de senaste resultaten i grundforskningen till innovativa produkter.

Vi kompletterar vår egen mångåriga erfarenhet inom kosmetisk utveckling med expertis inom dermatologi- och hudbarriärforskning, allergologi och immunologi, cell- och mikrobiologi, aromakologi och doftforskning samt psykosociologi och fytofarmakologi.

© 2018 Kneipp. Alla rättigheter förbehålles.