Integritetspolicy

Vi tar skyddet av personuppgifter på stort allvar. Vi vill att du vet vilken typ av uppgifter vi sparar samt hur vi använder dem. Detta beskrivs nedan. Om du därefter har ytterligare frågor om detta, skicka e-post till info[at]kneipp.de

1. Statistisk utvärdering

I samband ditt besök på vår webbplats sparas automatiskt de data som överförs från din webbläsare i serverns loggfiler. Dessa data möjliggör eventuellt en identifiering (t.ex. typ av webbläsare/version, driftsystem, IP-adress, datum, tidpunkt och hämtade sidor, webbplats du besökte innan du kom till oss). Personuppgifter används inte. Den statistiska utvärderingen av anonyma dataposter sker enbart i syfte att förbättra kvaliteten på vår webbplats.

2. Personuppgifter

Vi bearbetar inte och använder inte personuppgifter på den här webbplatsen.

3. Cookies

Den här webbplatsen använder cookies för att underlätta din användning av densamma. Cookies är små textfiler som internetservern sparar på din dator. Dessa cookies innehåller bl.a. ett sessions-ID, dvs. en identifikation, utan att behöva åtkomst till din IP-adress, intern serverinformation, en tidsstämpel för ditt besök på webbplatsen samt datum för giltighetstiden för cookies. Vi använder både tillfälliga cookies, som bara är aktiva under den tid du besöker webbplatsen, och beständiga cookies med längre giltighetstid. I våra cookies sparas dock inga personuppgifter.

De flesta webbläsare är förinställda så att de automatiskt medger användning av cookies. Om du inte vill det, ska du kontrollera att cookies är spärrade i sekretessinställningarna på din webbläsare. Där kan du också ställa in när cookies, som du har angett får sparas, ska raderas från systemet.

Vi använder pixlar eller transparenta GIF-filer som för stöd för onlineannonsering. Dessa GIF-filer tillhandahålls av vår annonseringspartner DoubleClick. Med dessa filer kan DoubleClick känna igen en unik cookie på din webbläsare, vilket i sin tur gör det möjligt för oss att få reda på vilka annonser som leder användare till vår webbplats. Cookien placerades av oss eller av annan annonsör som samarbetar med DoubleClick. Med både cookies och Spotlight-teknologi är den information vi samlar in och delar anonym och inte personligt identifierbar. Ytterligare information om DoubleClick och information om hur du kan stänga av dessa teknologier finns på: https://www.google.com/intl/de/policies/technologies

4. Skyddad server

Dina uppgifter sparas på en skyddad server i Tyskland. Bara ett fåtal särskilt auktoriserade personer som har ansvar för teknisk, kommersiell eller redaktionell hantering av servern har åtkomst till dessa.

5. Ingen handel/e-postreklam

Vi vidarebefordrar bara dina uppgifter till tredje man i de fall som anges i detta uttalande och därutöver bara enligt lagen. Framför allt driver vi ingen handel med dem.

Vid anmälan till nyhetsbrev används ditt namn och din e-postadress med ditt medgivande för egna reklamändamål, tills du avanmäler dig från nyhetsbrevet. Om du inte uttryckligen har registrerat dig för vårt nyhetsbrev, skickar vi bara reklam med post.

6. Datasäkerhet

Dataöverföringen via internet innebär risker: Information, som du skickar i okrypterad e-post eller via det kontaktformulär som används på den här webbplatsen, kan läsas och ändras av tredje part. Om du vill kan du utan kostnad ringa Kneipps informationslinje måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00 på telefon 00800 – 56 34 77 46 36.

7. Lagstiftning

Vi följer den tyska personuppgiftslagen (Bestimmungen des Bundesdatenschutzgesetzes [BDSG]) och den tyska telelagen (Telemediengesetzes [TMG]). När du har lämnat personuppgifter till oss kan du alltid få gratis information om dina sparade data och radera, spärra eller korrigera dessa. Om du har några frågor om din datasäkerhet på vår webbplats, eller vill radera, spärra eller korrigera dina uppgifter, skicka e-post till datenschutz[at]kneipp.de

© 2017 Kneipp. Alla rättigheter förbehålles.